Enric I. Canela

Tot i anar seguint la recerca del país, quan a difusió pública, conèixer raonablement la UB, sempre se’m passen coses. No havia entrat mai al Web del Programa de Epigenètica i Biologia del Càncer (PEBC). No és que sigui res nou, és que jo sóc despistat.

És un programa de recerca bàsica que dirigeix Manel Esteller. A ell si que he fet referència sovint pels seus resultats, premis, etc.

El programa es va iniciar el 2008 amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Sanitat i Consum, el Ministeri d’Educació i Ciència i la Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA).

El PEBC desenvolupa les seves activitats a l’Idibell, al campus de Bellvitge.

A través del Web i, naturalment, dels continus resultats que presenta Manel Esteller podreu seguir l’evolució de la tasca del PEBC.

Una resposta a “Visitant el Web del Programa de Epigenètica i Biologia del Càncer”

  1. […] Fa una estona, per raons que no tenen res a veure al contingut d’aquesta nota, he escrit Visitant el Web del Programa de Epigenètica i Biologia del Càncer que dirigeix Manel Esteller. Ben aliè al […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació