Enric I. Canela

A Caldria baixar el preu dels màsters parlava justament dels preus per atreure més estudiants internacionals. Senzillament perquè no podem ser els més cars, amb els Països Baixos, d’Europa continental. Si ens quedem a l’Estat espanyol,

Llegia al web Más que universidad – Gestión y finanzas universitarias que la Càtedra UNESCO de Gestió i Política Universitària de la Universitat Politècnica de Madrid (UPM) i la Fundació Universitat Empresa van organitzar el 13 de març un seminari sobre la internacionalització de les universitats de Madrid. A més es va realitzar una breu presentació de l’estudi dut a terme per aquestes institucions i la Fundació per al Coneixement Madri + d, i en què han participat les universitats públiques i privades de la Comunitat de Madrid, així com d’altres institucions educatives de nivell postgrau i escoles de negocis.

El que explica l’article que fan els autors del bloc són de gran interès per als que ens dediquem a aquestes coses. Impossible fer un resum sense perdre molta riquesa, entreu al bloc i llegiu el que hi ha allà. Si avisar que l’informe el seminari es farà públic a la pàgina web de la càtedra. Avui encara no hi és, estarem al cas.

Una resposta a “Seminari sobre la internacionalització de les universitats de Madrid”

  1. […] uns dies escrivia Seminari sobre la internacionalització de les universitats de Madrid. Allà deia que en uns dies l’informe complet es faria públic. Ja el tenim aquí. És llarg, […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació