A formar-se a Colorado


Enric I. Canela

Llegia al web Meridià que la Secretaria d’Universitats i Recerca ha publicat la convocatòria 2014 de les Beques Balsells-Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la University of Colorado Boulder per realitzar estudis de màster o doctorat en l’àmbit de la bioenginyeria (BBC 2014). L’import global màxim destinat a aquesta convocatòria és de 129.000 dòlars EUA per al cofinançament de les beques de màster o doctorat, a més dels ajuts complementaris per desplaçament dels quals es farà càrrec íntegrament la Secretaria d’Universitats i Recerca.

Aquesta convocatòria té les següents modalitats:

– Modalitat A: 3 beques per realitzar estudis de màster o doctorat de primer any.

– Modalitat B: 3 beques de renovació per realitzar estudis de màster o doctorat de segon any.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació