Enric I. Canela

Llegia que el Jurat de la 3a edició del Premi Internacional d’Investigació Oncològica Ramiro Carregal – Fundació La Rosaleda, ha decidit atorgar el guardó al Carlos López Otín, per les seves nombroses publicacions d’alt impacte, que han afavorit la difusió dels avenços aconseguits i han permès l’adopció de noves perspectives en el diagnòstic del càncer.

El premi, dotat amb quinze mil euros, és un dels de major quantia en el seu àmbit i permetrà al guanyador iniciar o continuar el seu treball en l’àmbit de la recerca oncològica. López Otín (Osca, 1958) és catedràtic de Bioquímica i Biologia molecular a la facultat de Medicina de la Universitat d’Oviedo. Va realitzar estades a les universitats de Lund, Nova York i Harvard i ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Biologia, amb el qual el Ministeri de Ciència i Innovació reconeix algunes de les seves principals contribucions, com el descobriment i caracterització de proteïnes implicades en el càncer i l’envelliment.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació