Llegia al web de Biocat que avui s’obre la convocatòria per tal que científics i experts dels centres de recerca catalans puguin presentar les seves propostes de debat científic entre les quals se seleccionaran aquelles que conformaran el programa 2015 de B·Debate – International Center for Scientific Debate Barcelona.

Segons que estableixen les bases reguladores de la convocatòria, es poden presentar propostes des d’avui, 17 de març, i fins al proper 15 de juny. Un cop revisats els projectes de debat presentats, per tal de confirmar que s’ajusten plenament als criteris de la convocatòria, el Comitè Científic assessor de B·Debate n’avaluarà l’excel·lència científica. La selecció final de propostes (entre 8 i 10, en funció de les disponibilitats pressupostàries) tindrà en compte tant el potencial impacte científic com l’interès social dels debats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació