Enric I. Canela

Avui he vist el nou videobloc que ha fet la Secretaria d’Universitats i Recerca. Es tracta de Welcome to Catalunya.

Segons diu, el videobloc pretén oferir una mirada periodística i objectiva sobre una realitat present a les universitats i centres de recerca a Catalunya i s’emmarca en les activitats de la Commemoració del Tricentenari 1714.

El secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, ha volgut destacar a través d’un comunicat que ‘les experiències que es recullen en aquest videobloc evidencien la capacitat del sistema català d’universitats i recerca per atraure talent internacional’. En aquest sentit, el Comissari de la comissió del Trincentenari, Miquel Calçada, ha assegurat que ‘les experiències que es recullen són una mostra del nostre caràcter obert i integrador. Som una societat d’acollida i aquest videobloc en dóna testimoni’.

A més, per als estudiants internacionals, tenim el web Studyincatalonia.com. És un web que encara ha de millorar en alguns aspectes per tenir el nivell d’uns que estan com nosaltres, els escocesos. El seu web el trobo funcional i m’agrada molt.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació