Divulgar la ciència


Enric I. Canela

Jo em vaig perdre el gran llançament de la primera Cervesa Científica del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

És una de les activitats que l’Institut ha preparat per a la celebració dels seus 20 anys.

La Cervesa Científica, organitzada pel VHIR amb la col·laboració de Cervezas Moritz i TheDoctorFactory, obre la porta a un format innovador en la ciència ciutadana.

Ara arriba la Segona Cervesa Científica del VHIR. Té com a títol ‘Trobar una agulla en un paller’ i busca generar un debat al voltant de la passió per descobrir noves maneres de mirar, tant des del punt de vista d’un artista com el d’un investigador: quines característiques comparteixen uns i altres? Com la curiositat infinita empeny per tal de seguir buscant? I un llarg etcètera d’apassionants preguntes que s’entrecreuaran gràcies al públic, el moderador i els tres convidats:

  • Ferran Morell, cap del Grup de Recerca en Pneumologia del VHIR i cap del Servei de Pneumologia de l’HUVH
  • Francisco Guarner, investigador del Grup de Recerca en Fisiologia i Fisiopatologia Digestiva del VHIR, cap de la Unitat de Fisiopatologia Intestinal de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (HUVH) i coordinador d’Espanya del projecte MetaHIT (Metagenomics of the Human Intestinal Tract)
  • Perico Pastor, pintor, dibuixant i il·lustrador
  • Moderador: Rafael Vilasanjuan, director del Laboratori d’Idees i de Comunicació de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal)

Serà el dimarts 1 d’abril a “El Velódromo”, Muntaner 213, junt a Avinguda Diagonal, a les 19 h i la durada aproximada és d’1h 15min. Pagareu la sala: 5 euros. Aforament limitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació