Enric I. Canela

Llegia que dimecres 19 de març, l’auditori de La Pedrera es va fer el lliurament de premis als millors treballs de recerca del programa «Recerca a Secundària», promogut i coordinat pel Parc Científic de Barcelona (PCB), amb el suport de la Fundació Catalunya–La Pedrera i la col·laboració de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona). L’acte va comptar amb la presència de Jesús Purroy, director tècnic dels Serveis Científics i Tecnològics del PCB; Lluís Farrés, director de Coneixement i Recerca de la Fundació Catalunya–La Pedrera; Josep M. Fernández, professor de Bioquímica de la UB i col·laborador del programa, acompanyats dels estudiants i tutors que van participar en aquesta edició.

El programa «Recerca a Secundària» conclou cada any amb el lliurament del premis als guanyadors dels millors treballs, els quals també seran presents en un estand de la Fira «Recerca en directe» —que enguany es farà a l’Edifici Històric de la UB del 8 al 10 d’abril— amb la finalitat d’explicar als assistents el projecte d’investigació que han dut a terme. Els premis del curs 2013-2014 han estat per a:

  • Irene Campo i Prieto pel treball ‘Tècniques de fabricació i caracterització, a la micro i nano escala, per a l’aplicació en productes biomèdics’, de l’Institut Jaume Salvador i Pedrol. Tutora del centre: Marta Madrueño. Tutora del PCB: Rossella Zaffino, investigadora de l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya.
  • Anna Sagrera i Cots pel treball ‘La cara oculta de la progesterona en el càncer de mama’, de l’IES Ausiàs March. Tutor del centre: Josefina Barba Albós. Tutor del PCB: Enrique Javier Arenas Lahuerta, investigador de l’Institut de Recerca Biomèdica.
  • Martí Jiménez i Mausbach pel treball ‘Towards a Nanotheragnostic Approach against Alzheimer’s Disease’, de l’escola Hamelin International LAIE. Tutor del centre: Laia Àngel Ripoll. Tutor del PCB: Benjamí Oller Salvia, investigador de l’Institut de Recerca Biomèdica.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació