Enric I. Canela

Llegia al web de CataloniaBio que “La Caixa”, a través de la seva gestora de capital risc, Caixa Capital Risc, ha llançat un nou vehicle d’inversió, Caixa Innvierte BioMed II, en col·laboració amb el Ministeri d’Economia i Competitivitat, a través del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), en el marc de la iniciativa INNVIERTE.

L’objectiu de Caixa Innvierte BioMed II es cobrir la necessitat d’inversió en les etapes de creixement (sèries A i B) d’empreses del sector de les ciències de la vida a Espanya i acompanyar-les fins al següent estadi de maduresa. El vehicle invertirà en el capital de cada companyia un mínim de 500.000 euros i un màxim de 4,5 milions d’euros. S’estima que la inversió mitjana per operació serà de 2,5 milions d’euros.

Caixa Innvierte BioMed II assolirà un volum d’inversió de 35 milions d’euros, quantitat aportada majoritàriament per Criteria CaixaCorp i el CDTI. El vehicle també comptarà amb participacions minoritàries de VidaCaixa, Institut Català de Finances (ICF) i Laboratorios LETI.

Podeu completar la notícia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació