Enric I. Canela

Llegia que (i 2) més de 600 persones es van donar cita el dia 21 al vespre al Teatre Poliorama amb motiu de la semifinal de Famelab, el major concurs internacional de monòlegs científics que se celebra a més de 20 països d’Europa, Àsia , Àfrica i Estats Units. A l’Estat espanyol l’organitzen British Council i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” i el suport de Yahoo Notícies com a mitjà col·laborador.

Cinc biòlegs, tres físics, dos enginyers, un químic i un matemàtic van pujar a l’escenari per explicar al públic allí present , a través d’un monòleg de 3 minuts, conceptes científics com ara el daltonisme, la comunicació dels bacteris, el rellotge biològic, els descobriments d’Atapuerca o el teorema de Fermat, entre d’altres.

Els finalistes són:

  • Ana Payo Payo – Institut Mediterrani de Estudis Avançats (IMEDEA-CSIC)
  • Miguel Abril Martí – Institut de Astrofísica de Andalusia (IAA-CSIC)
  • Helena González – Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona
  • Giorgio Colangelo – Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)
  • Juan Junoy – Universitat d’Alcalá (UAH)
  • Oriol Marimon Garrido – Universitat de Barcelona (UB)
  • Ricardo Moure Ortega – Universitat de Barcelona (UB)
  • José Santiago García Cremades – Universitat de Múrcia (UM)

La final tindrà lloc el proper 14 de maig a Madrid.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació