Arrenca ChemMed


Enric I. Canela

Ahir el president Mas va presentar ChemMed Tarragona. Potser us agradi anar directament al web de ChemMed. M’agrada el projecte, crec que hi ha matèria grisa el servei de l’economia i el progrés. Així si anem bé.

ChemMed Tarragona és un clúster industrial, logístic, acadèmic i científic de la química que aglutina als agents, empreses, centres de formació i recerca, universitat, i administracions del territori, amb la finalitat d’atreure i generar noves inversions que afavoreixin la industrialització a l’entorn del clúster, així com consolidar el teixit de les infraestructures, instal·lacions productives i portuàries, indústries auxiliars, centres de recerca i nivell de formació.

El projecte està impulsat per l’Associació Química de Tarragona (AEQT) i el Port de Tarragona, amb l’objectiu de projectar a nivell internacional l’atractiu i la competitivitat del territori per a la indústria, la investigació i la logística de la Química. Cal destacar que Tarragona és el primer pol químic de l’Estat espanyol i de l’arc de la Mediterrània, que produeix 20 milions de tones de diversos productes, essencialment combustibles i matèries plàstiques.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació