Enric I. Canela

Llegia un article de Joseph E. Stiglitz, premi Nobel de Economia i professor de la Universitat de Columbia. És: El enigma de la innovación. Hi posen com a subtítol: És difícil de detectar el benefici dels descobriments tecnològics del Silicon Valley en el PIB

Per reflexionar. Diu coses que potser sabíem i no havíem formalitzat. La innovació no sempre es tradueix en una millora en el PIB. Ve a dir que com mesurem l’efecte en el PIB de la millora de la cirurgia cardíaca. Ningú no dubte que és bona.

Traduït a la vulgaritat: la innovació cal potenciar-la sense plantejaments economicistes. Clar que Montoro no és Stiglitz.

Una resposta a “Innovació sense plantejaments economicistes”

  1. […] matí he escrit Innovació sense plantejaments economicistes. Aquest vespre he vist que Xavier Ferràs havia escrit un bon article sobre el mateix tema: […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació