Enric I. Canela

Llegia que el director general de Barcelona Digital, Carles Fradera, i el president de la Fundació Privada Centre d’Innovació en Productivitat Microsoft (Cip), Valentí Junyent, han signat un acord aquest dilluns en el qual s’estableix que la principal activitat del Cip formarà part de Barcelona Digital.

Amb aquesta incorporació, el centre tecnològic Barcelona Digital reforça els seus objectius de transferència tecnològica cap a les empreses per millorar en la innovació, segons ha exposat en un comunicat.

L’acord i el pla d’integració signat està plenament alineat amb l’estratègia promoguda per la Generalitat de consolidació de l’oferta tecnològica catalana per fer-la més competitiva a escala internacional.

Bo, unir iniciatives per ser competitiu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació