Enric I. Canela

Podeu llegir que el proper 23 d’abril a la tarda, la UB investirà doctor honoris causa el president de l’Equador, Rafael Correa Delgado. Actuaran com a padrins el Joan Tugores, catedràtic de Teoria Econòmica i exrector de la UB, i el Joaquim Prats, catedràtic de Didàctica de les Ciències Socials.

La UB destaca de Rafael Correa la seva aposta pel disseny de programes educatius ambiciosos amb l’objectiu d’elevar la qualitat en els àmbits de l’educació bàsica, la secundària i els estudis superiors a l’Equador. També han pesat en la concessió de l’honoris causa la prioritat que ha donat a la creació d’ocupació i a la reducció de la pobresa i la desigualtat al seu país, estratègia que s’alinea amb els principals moviments socials i científics que han tingut repercussió a la UB. El país sud-americà està desenvolupant iniciatives en aquest sentit, com ara programes de formació i d’atracció de doctors, formació de professorat o creació d’agències de qualitat, projectes en els quals participa la Universitat de Barcelona.

Una resposta a “Rafael Correa doctor honoris causa de la UB”

  1. […] El proper 23 d’abril la UB investirà Doctor honoris causa al president equatorià Rafael Correa (veure Rafael Correa doctor honoris causa de la UB). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació