Enric I. Canela

Cada dia ens ocupem més de difondre el coneixement i transmetre als joves l’interès per la ciència i la recerca.

Llegia que un total de 800 estudiants de secundària, de més de 90 municipis de tota Catalunya, s’han inscrit a la 4a edició de la Fira del Coneixement que té lloc a Berga, al Pavelló de Suècia. Aquest esdeveniment té com a finalitat donar a conèixer els projectes de recerca punters relacionats amb la ciència i la tecnologia del BKC (UPC i la UB)

La Fira tracta de fomentar l’interès dels joves per la recerca amb la finalitat de despertar vocacions científiques i demostrar que la ciència es troba a l’abast de tothom. Organitzada per l’Exploratori de Recursos de la Natura, dirigit per Dolors Grau i Josep Font, professors del Departament d’Enginyeria Minera i Recursos Naturals de la UPC, aquesta iniciativa és un projecte impulsat per la UPC i la UB en el marc del Campus d’Excel·lència Internacional Barcelona Knowledge Campus (BKC), conjuntament amb l’Ajuntament de Berga i amb el suport del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació