Enric I. Canela

L’altre dia llegia que la UAB està estudiant el document de treball ‘Model de definició de les plantilles dels departaments de la UAB’ que preveu fixar límits a cada departament perquè un 75% dels docents sigui estable –plantilla A: personal funcionari, laboral permanent, afegit i lector– i un 25%, variable –plantilla B: associat, visitant, postdoctoral i investigador–, uns llindars que s’aplicarien per primera vegada al sistema universitari català.

Veurem com va aquest debat. Certament hi ha departaments, arreu, que tenen més d’aquest 25% de plantilla B, mentre que altres no. Jo recomanaria a tots que mirin el model UPF. Al meu parer hi haurà menys personal estable i més amb contractes temporal. Tendència arreu.

2 respostes a “Les plantilles universitàries del futur”

  1. […] Les plantilles universitàries del futur fent-me ressò de la feina que s’està fent a la UAB sobre la plantilla del professorat. Una […]

  2. […] L’altre dia vaig escriure Uns quants empipats a la UAB pel plantejament de la plantilla futura i prèviament havia escrit Les plantilles universitàries del futur. […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació