Enric I. Canela

Llegia que la University Industry Innovation Network (UIIN) i l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) organitzaran conjuntament la conferència internacional ‘University-Industry Interaction’ a Barcelona els propers 23, 24 i 25 abril 2014 al CosmoCaixa. L’edició de 2013 va tenir lloc al maig passat a Amsterdam i va reunir més de 330 participants procedents de 48 països que representaven una àmplia varietat d’institucions d’educació superior que es van reunir amb empreses per discutir i compartir informació sobre els reptes actuals i les solucions en Interacció Universitat -Empresa. Aquest any a Barcelona es donarà continuïtat al projecte.

Us podeu acostar al web. El titular és The University-Industry Interaction Conference goes to Barcelona! El programa és atractiu

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació