Enric I. Canela

Avui he estat a la signatura de l’acord (1, 2, 3 i 4) que preveu la creació del Centre Universitari Internacional de Barcelona (UNIBA), de titularitat mixta Grup Planeta – Institut de Formació Contínua (IL3-UB), i que s’adscriurà a la UB.

Recalquem-ho, sembla que això confon, la UB no forma part de l’empresa UNIBA. Aquesta empresa és del Grupo Planeta i IL3, que té personalitat jurídica pròpia.

La UB, la primera universitat pública de Catalunya pel que fa a nombre d’estudiants i líder estatal en producció científica, i el Grup Planeta, el primer grup editorial i de comunicació d’Espanya i l’Amèrica Llatina en els àmbits de la cultura, l’educació i l’entreteniment audiovisual, han signat avui un acord per posar en marxa un nou projecte de formació en línia de graus i màsters universitaris. 

L’oferta d’UNIBA es basarà en les titulacions presencials de la UB que tenen un alt potencial de demanda internacional, especialment als països de parla hispana. Així, el curs 2014-2015 arrencaran les modalitats en línia del grau de Disseny i dels màsters de Psicopedagogia i de Planificació Territorial i Gestió Ambiental.

Podeu completar la notícia al web de la UB. No és cert que les titulacions hagin de costar uns 4.000 euros. Els periodistes han insistit en el preu, el representant del Grupo Planeta ha dit que encara no els tenien. Ha dit, fent una mitjana, uns 4.000 euros, però a insistit en “mitjana”. Els màsters seran més cars.

Amb aquest acord, la UB esdevé la primera universitat catalana que imparteix un grau presencial també en modalitat en línia, i el Grup Planeta reforça la seva aposta per la formació d’àmbit universitari i de postgraus en línia.

Aquest és el segon projecte que desenvolupen conjuntament la UB i el Grup Planeta després de l’èxit de l’Online Business School (OBS), l’escola de negocis en línia que va començar l’any 2007 i que cada any té més demanda.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació