Enric I. Canela

El Patronat de la Fundació Parc Científic de Barcelona (PCB) hem aprovat avui dijous, 10 d’abril, a proposta del rector de la UB, Dídac Ramírez, el nomenament de Montserrat Vendrell com a directora general del PCB responsabilitat que compaginarà amb les seves funcions al capdavant del Biocat, l’entitat que promou i dinamitza el sector de les ciències de la vida a Catalunya. Podeu completar la notícia i llegir l’ampli i brillant currículum de la Montserrat Vendrell a l’enllaç.

Felicitats Montse, ara públiques.

De fet, encara que l’aprovació formal l’hem fet avui, la nova directora porta ja més d’un mes fent la feina. Cal dir que els plantejaments que farà, segur, permetran enfocar el PCB d’una forma lligada a la funció que ha de fer. Recordar, però, que aquesta funció, en el món al que diuen que ens hem de semblar els cofinança l’administració. Podeu llegir el que vaig escriure fa un cert temps a L’Econòmic sobre Israel (veure Israel és un bon exemple de l’economia del coneixement)

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació