Enric I. Canela

Llegia que el Govern i les universitats preparen una segona convocatòria d’ajuts per incentivar la creació de nous MOOCs (Massive Open Online Courses) després del bon resultat de la primera convocatòria per finançar aquesta nova modalitat formativa online que es va obrir l’any passat.

L’anunci l’ha fet el director general d’Universitats, Lluís Jofre, durant l’obertura aquest matí de la Jornada ‘Vull fer un MOOC: per on començo?’ que organitza la Secretaria d’Universitats i Recerca al Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. La jornada està adreçada a compartir l’experiència dels professors més veterans, els dubtes dels ja iniciats o les preguntes dels nouvinguts en aquest món d’innovació i educació en línia.

La Jornada ‘Vull fer un MOOC: per on començo?’ se celebra al llarg del matí al Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. La sessió combina presentacions i diàlegs de professors experts en cursos massius en línia amb tallers més pràctics adreçats preferentment a docents.

He escrit bastant sobre el tema (d’antic a modern):

Per a nosaltres els MOOC no haurien de ser més que alguna cosa d’ús intern i aprenentatge, tret d’alguna rara excepció. Jo no deixaria d’experimentar i per tant demanaria ajuts, però na faria aventures.

Vaig demanar dimecres als representants de les universitats d’Amsterdam que en pensaven: un experiment! Em va semblar deduir que no ho tenen gens clar. Han fet alguna cosa en anglès.

Una resposta a “Aviat més ajuts per fer nous MOOC”

  1. […] anunciava a Aviat més ajuts per fer nous MOOC. Ja estan […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació