Enric I. Canela

Llegia que la secretària d’ Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, Carmen Vela, explicarà avui al Congrés dels Diputats els projectes de la Secretaria d’Estat per a 2014, i especialment de la R+D+I empresarial i del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI).

Al febrer el Consell d’Administració del CDTI va aprovar 125 nous projectes d’R+D+I amb un pressupost total que supera els 74,5 milions d’euros amb l’objectiu d’impulsar l’R+D+I empresarial i estimular la creació d’empreses de base tecnològica. En el desenvolupament dels mateixos participen 129 empreses, de les quals el 66% són pimes i, d’aquestes, el 40% pertany a sectors de mitjana i alta tecnologia.

El CDTI estima que la suma d’aquestes iniciatives suposarà la generació de 418 llocs de treball directes que mobilitzaran, a més, 573 llocs de treball indirectes. En total, 991 llocs de treball per al conjunt de l’economia.

Ja ens explicaran que ha dit i com ha anat la presentació de Carmen Vela. A veure si la deixen treballar. Ella té idees clares i és intel·ligent, però ha de lluitar contra moltes closques.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació