Enric I. Canela

Ahir vaig escriure Francesc Santacana, un cervell excepcional, ens ha deixat anunciant la mort de qui durant tants anys va estar amb nosaltres a la UB.

Com no podia ser altrament, el nostre rector, Dídac Ramírez, púbica el seu sentit condol (Un record i agraïment per l’economista Francesc Santacana) i ens convida a llegir l’obituari publicat avui a La Vanguardia, titulat Estrateg de Barcelona i escrit per Josep Maria Bricall, Vicenç Oller i Francesc Raventós. Davant d’aquesta escrit, encertat i sentit, que us convido a llegir, no puc fer més que copiar el meu rector i sumar-me a les mostres de dolor per aquesta pèrdua i transmetre el condol a la seva família.

Una resposta a “Obituari de Francesc Santacana”

  1. […] la Medalla d’Or al Mèrit Cívic a Francesc Santacana. Va morir el 14 d’abril (veure Obituari de Francesc Santacana i Francesc Santacana, un cervell excepcional, ens ha […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació