Enric I. Canela

Gràcies al Twitter de Xavier Ferràs he llegit un article del Korea Magazine (April 2014) reproduït a Inside Korea amb el títol de A new era of innovation begins. El tuït de Xavier Ferràs diu: Polítiques d’innovació a Corea, per què no aquí?

Comença dient que per setè any consecutiu Corea ha estat incapaç de superar els 20.000 $ de renda per càpita i que això significa que amb els actuals mitjans l’economia coreana ha assolit el seu límit. Han decidit apostar per l’economia creativa. Amb ella pretenen revolucionar l’economia coreana mitjançant la fusió de les tecnologies d’informació i comunicació no només per crear nous negocis i oportunitats, sinó també per innovar les indústries tradicionals ja existents.

L’article desgrana una sèrie de mesures innovadors i, de forma interessant, parlen del model d’Israel. Nosaltres també en parlem. Em sembla que ells tindran diners per fer coses. Nosaltres fem xerrades i escrivim sobre el tema, som massa pobres per intentar sortir de la misèria.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació