Enric I. Canela

Xavier Marcet publicava l’altre dia el seu decàleg d’idees, aquesta vegada per millorar l’administració pública (Retos de innovación pública).

Penso ara en les ciutats. Una de les deu idees que m’ha sembla especialment interessant és: Anticipar solucions a l’envelliment poblacional. Anem cap una societat amb la gent més gran de mitjana, la gent viu més anys i, amb l’esquema actual, la gent gran té més poder adquisitiu.

Hi ha dues raons per innovar pensant en la gent gran. Una és l’obligació de l’administració pública d’habilitar les ciutats i les instal·lacions per fer més fàcil la vida als que tenen menys dificultat de moviment, treure barreres arquitectòniques, adaptar-s’hi. La segona raó és egoista, més serveis per als que els puguin pagar.

S’ha de pensar en això, no? Segur que algú que em llegirà hi pensarà.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació