Enric I. Canela

Fa uns dies escrivia Sense indústria estem morts arran del meu article a L’Econòmic titulat La força de la indústria. Justament, avui L’Econòmic publica un editorial titulat Química de qualitat i el número conté articles sobre la indústria química:

Analitza la situació, bona, de la indústria química a casa nostra i hi parla del ChemMed, que va ser raó del meu article. Avisen, però: Una situació, que no fa preveure problemes a curt termini, tot i que les empreses asseguren que podria acabar havent-hi problemes si no se soluciona el principal problema que apunten, el de l’elevat cost de l’energia, que els resta competitivitat.

Jo aprofito per comentar una cosa que fa anys trobo una anomalia. La demanda per estudiar Química és baixa. Els joves es dediquen a estudiar coses estranyes i no aposten per coses que formen bé i que a Catalunya proporcionen feina. Tot i que, com explica un jove enginyer químic, res no és fàcil ara.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació