Enric I. Canela

Llegia que el president de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE), Manuel López, ha dit que tornaran a demanar al Ministeri d’Educació que rebaixi del 5,5 al 5 la nota mínima exigida des d’aquest curs per a optar a les beques de exempció de matrícula.

López ha dit que demanarà al ministre José Ignacio Wert que suprimeixi el requisit esmentat divendres en el Consell d’Universitats el president de la CRUE ha assenyalat que el punt més important de la cita de divendres és precisament el decret de beques per al proper curs i que els rectors segueixen mantenint la mateixa posició que l’any passat, en no compartir que hagi una exigència de nota per optar a les beques d’exempció de taxes de matrícula.

López ha reconegut que les postures dels rectors i d’Educació són discrepants, ja que des de les universitats entenen que per a unes beques que tenen com a objectiu facilitar l’equitat entre els estudiants s’ha de demanar el nivell d’aprovat.

Ha afegit que encara no sap quin pressupost hi haurà per a beques el proper curs però que l’actual en el fons ha estat bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació