Enric I. Canela

El dia 26 de gener escrivia No fer política de projectes amb els diners catalans on deia: Assemblea.cat publica l’article Entrevista al Dr. Josep Maria Martorell, Director General de Recerca de la Generalitat de Catalunya. L’entrevista la signen Marta Alegret, Conxita Àvila i Àlex Argemí. Bona entrevista de científics doctor que gestiona ciència. Intel·ligent tot. Seguirà perquè diu Part I.

El dia 6 de febrer escrivia Si fóssim un estat podríem definir un model de recerca que contenia l’anunci de la Segona part de l’entrevista al Dr. Josep Maria Martorell, Director General de Recerca de la Generalitat de Catalunya.

El dia 28 de febrer va aparèixer la Tercera part de l’entrevista a Josep M. Martorell: la recerca a la Catalunya independent. No n’havia fet referència. Aquí va. La frase destacada: “Hem de posar sobre la taula prou oportunitats perquè els millors del món puguin venir a casa nostra”

En aquesta parla de la universitat. Li pregunten i ho comenta. En general, ens obliden. És el meu retret, no és personal, ho pensem la majoria a la universitat.

Con a les altres dues entrevistes, Josep Maria Martorell demostra una fina intel·ligència i saber que té entre mans.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació