Enric I. Canela

Llegia que el ministre Wert ha dit que la implantació de requisits més exigents per accedir a una beca universitària durant el curs passat ha funcionat exactament en la direcció que el ministeri preveia i s’ha saldat amb un increment en el nombre d’ajudes i una millora general del rendiment acadèmic dels seus beneficiaris.

Afirma que les beques concedides han estat més nombroses que les del curs anterior i ha augmentat el rendiment dels becaris d’una manera substancial: si comparem la mitjana dels estudiants que van tenir beca universitària en el curs 2012/2013 i que l’han obtingut també en 2013/2014, es comprova que ha passat del 6,8 al 7,4 i per tant que s’ha produït una millora de rendiment molt significativa.

Convindria que es donessin bé les dades, comparant-les amb els anys anteriors. Tal com s’ha produït tot,  les notícies que han anat sortint no em quadren.

Una resposta a “Diu Wert que les beques universitàries han crescut”

  1. […] dia recollint unes declaracions del ministre Wert escrivia Diu Wert que les beques universitàries han crescut. Jo acabava dient: Convindria que es donessin bé les dades, comparant-les amb els anys anteriors. […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació