Enric I. Canela

Avui he anat a la presentació del Pla Estratègic de la plataforma Bioinformatics Barcelona (BiB), creada l’any 2013 per impulsar la recerca multidisciplinar, la formació, la recerca i la transferència de coneixements i tecnologies en l’àmbit de la bioinformàtica.

L’acte l’ha presidit Antoni Castella, secretari d’Universitats i Recerca de Catalunya. En l’acte s’han definit les línies d’acció en els àmbits de la visibilitat, la formació, la col·laboració interna i externa i la recerca i la transferència com a prioritats estratègiques de la plataforma.

El BiB pretén posicionar Barcelona com a pol de referència mundial en bioinformàtica, a través de la cooperació entre universitats, centres de recerca i altres entitats públiques i privades. La plataforma compte amb el suport de 44 entitats catalanes entre elles 10 universitats, 3 grans infraestructures, 12 empreses del sector farmacèutic i informàtic i 13 centres de recerca.

2 respostes a “Presentació en societat de Bioinformatics Barcelona”

  1. a 23 abr. 2014 a les 7:15 Jordi Cartanyà

    M’entristeix la manca de visió de país dels de la capital, quasi mai sumant més enllà del Besos i el Llobregat.

  2. a 24 abr. 2014 a les 8:15 Enric I. Canela

    Jordi,
    La URV hi participa. El nom de Barcelona el posen com a ham arreu. A mi no és que em complagui, però ja has vist el BCN World!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació