Enric I. Canela

No està malament que quatre empreses catalanes del sector de la manufactura avançada hagin estat seleccionades entre les onze companyes més innovadores del món.

Participaran al programa W2NYC Global Industry Challenge, que es farà entre el 12 i el 14 de maig a Nova York, segons ha informat el Departament d’Empresa i Ocupació. Aquest programa busca empreses altament innovadores en sectors que són estratègics per al desenvolupament industrial de la ciutat. En aquesta edició, l’àmbit seleccionat inclou la impressió en 3D i les solucions de gestió intel·ligent. Catalunya ha estat la regió més representada, seguida dels Països Baixos amb dues empreses, i dels EUA, Gran Bretanya, Japó, Israel i Itàlia amb una empresa per país.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació