Enric I. Canela

Avui tard, a causa de compromisos, no vull deixar de fer referència a la declaració dels rectors de les universitats de l’Estat. Avui a la UB s’ha llegit, com en altres llocs de l’Estat, el comunicat de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE).

La crítica, al govern espanyol, però també al Govern, és molt dura. Els rectors, em perdonaran, però ser rector obliga, parlen amb llenguatge vaticà, mai no diran una paraula de més per guardar formes i poder actuar més durament, si cal, en ocasions futures, però llegiu les línies i entre línies, la política es carregarà el país. En això coincidim tots els universitaris, PDI, PAS i estudiants, sense diferències ideològiques.

Com que vull ser just, la política catalana, servilment, és esclava de la voluntat espanyola. A veure si reaccionem, pel bé dels nostres hhereus hem de deixar de ser serfs i convertir-nos en senyors del nostre destí.

Llegiu!

2 respostes a “Una política universitària esclava de les misèries espanyoles”

  1. […] Llegia al diari ABC l’article Los males crónicos de la universidad española. Ve derivat de la declaració de tots els rectors de l’estat feta el dia 30. Jo em referia l’altre dia a la que es va fer a Barcelona (Una política universitària esclava de les misèries espanyoles). […]

  2. […] passat dia 30 (manifest de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE); veure Una política universitària esclava de les misèries espanyoles), en què demanen la fi de les retallades, són incertes i que els seus judicis de valor són […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació