Enric I. Canela

Llegia que Eduard Vieta, professor de la UB i cap de servei de Psiquiatria i Psicologia del Clínic, membre de l’equip de recerca de l’IDIBAPS Bases biològiques del trastorn psíquic i Psiquiatria Nuclear, ha estat recentment guardonat per l’International College of Neuropsychopharmacology (CINP) amb el premi Lilly a la Recerca Clínica en Neurociència 2014, que premia a l’investigador d’un centre sanitari, universitat o centre de recerca que ha destacat per la seva contribució a la psicofarmacologia. Aquest guardó internacional, que s’atorga cada dos anys, és un reconeixement, en paraules del propi Eduard Vieta “al treball de tot l’equip, format per investigadors joves que han passat moments difícils en els darrers temps degut a la precarietat econòmica i laboral i la política científica de l’Estat.” L’entrega del premi es farà en el transcurs del 29è Congrés Mundial del CINP,  que se celebrarà a la ciutat de Vancouver els propers 22 a 26 de juny.

Podeu completar al notícia a l’enllaç.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació