Enric I. Canela

Vista la història de l’església, el papa Francesc ha organitzat una revolució a l’església catòlica. No sabem com acabarà, però res no serà igual, fins i tot el banc ha rebut. Pitjor no podrà anar. No sóc practicant, per si de cas algú vol trobar alguna connotació rara en el meu comentari.

A vegades s’ha comparat la universitat amb l’església, no és tan antiga però s’ha dit que, com l’església, la universitat és antiga i estable, de moviments lents. A la universitat catalana li cal una revolució. La podem fer si no la fa Espanya, avui del tot no, però no podem deixar passar més. Sense diners, ofegats sense poder contractar el personal necessari per la bogeria ministerial, amb una forma de govern inadequada per als temps que vivim, amb estúpids sistemes per aprovar l’oferta acadèmica que no serveixen per a res, sense incentius (positius o negatius) per l’activitat acadèmica, no segueixo, la llista seria interminable.

Els únics que estem en contra d’aquest canvi en profunditat som els que estem a dins. Curiós. Sempre m’han fet gràcia els que es defineixen reformadors i progressistes (mentre el seu cau continuï igual).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació