Enric I. Canela

Llegia que la Fundació BBVA presenta tres convocatòries d’ajuts, dotades amb un total de 5 milions d’euros, que es distribuiran entre: Ajudes Fundació BBVA a Projectes de Recerca en Biomedicina, Medi Ambient, Socioeconomia i Humanitats digitals; Ajudes Fundació BBVA a Investigadors i Creadors en deu àrees de la ciència i la cultura; i Ajudes Fundació BBVA a la Creació Audiovisual. Seran convocatòries obertes, a les quals podran accedir espanyols o residents a Espanya. Les ajudes seran assignades després de l’avaluació de comitès d’experts.

D’aquesta manera, la Fundació BBVA amplia el seu focus i incorpora projectes tant de grup com individuals que presten especial atenció a l’aplicabilitat, el suport a professionals en un estadi intermedi de la seva carrera, i la presentació de resultats a curt termini.

De moment no tenim el material per saber detall o fer les sol·licituds. Sortirà tot el dia 8 i es podran presentar fins el dia 30 de juliol (més informació de premsa).

Una resposta a “Ajudes Fundació BBVA a la recerca”

  1. […] setmana passada escrivia Ajudes Fundació BBVA a la recerca. S’havien anunciat. Està dotada amb un total de cinc milions d’euros. Avui la […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació