Enric I. Canela

Llegia que el proper dijous 15 de maig tindrà lloc a l’Aula Fèlix Serratosa del Parc Científic de Barcelona (PCB) la jornada de debat ‘Com finanço el meu projecte?‘ que té com a objectiu generar un espai de trobada per intercanviar opinions i experiències sobre les avantatges i inconvenients de les actuals alternatives de finançament privat: Family, Friends & Fools (FFF), Business Angels, Capital Risc, Licensing i el Mercat Alternatiu Bursàtil (MAB)

La jornada es dividirà en dues sessions. La primera s’organitzarà al voltant d’una taula rodona introductòria en què cinc diferents experts amb una destacada trajectòria en cadascuna de les actuals alternatives de finançament privat n’exposaran els seus punts de vista i experiències. A la segona, tindrà lloc un debat obert al públic amb un torn de preguntes i respostes a fi que els assistents puguin aclarir totes les seves dubtes i inquietuds al voltant dels temes tractats a la jornada.

A la taula rodona –moderada per Ignasi Heras, coordinador de Networking i Comercialització del PCB– hi participaran:Jaume Amat i Riera; soci fundador i director de l’empresa BioEmprèn; Pere Merino, president de la Fundació Hope Projects; Alex Casta, analista d’Inversions a Caixa Capital Risc; Andres G. Fernandez, director de Ferrer Advanced Biotherapeutics, la Divisió d’Investigació en Biotecnologia de Ferrer Internacional i Enric Marfà, soci del gabinet Estratelis Advisor, especialitzat en mercats financers.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació