10a edició del RECERCAT


Enric I. Canela

Avui i demà se celebra a Barcelona la 10a edició del RECERCAT. Més de 45.000 persones realitzen activitats culturals i de recerca als centres i instituts d’estudis locals i comarcals. Podeu veure el programa definitiu.

El RECERCAT és una Jornada de Cultura i Recerca Local dels Territoris de Parla Catalana, un lloc de trobada i d’intercanvi dels centres d’estudis d’arreu dels territoris de parla catalana i un aparador de les activitats i projectes que entorn a la recerca local i comarcal porten a terme.

El gruix de l’activitat d’aquesta desena edició té lloc a Arts Santa Mònica, on s’oferiran exposicions, tallers infantils, visites culturals, debats i una fira on més d’un centenar d’entitats vingudes d’arreu exposaran els seus treballs sobre la recerca i la cultura local i comarcal.

RECERCAT està organitzada per l’Institut Ramon Muntaner (IRMU), el Departament de Cultura, la Coordinadora de Centres d’Estudi de Parla Catalana i l’Ajuntament de Barcelona, amb el suport dels Grups de Recerca Local de la ciutat.

Més de 45.000 persones realitzen activitats relacionades amb la cultura i la recerca als 124 centres i instituts d’estudis locals i comarcals de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (CCEPC).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació