Enric I. Canela

Llegia que el president de la Generalitat, Artur Mas, encapçalarà a finals de juny una expedició a Califòrnia per buscar socis en l’àmbit universitari i de recerca després del viatge a Israel del mes de novembre passat i de la visita a Boston del juny del 2012,

Artur Mas va dir en un acte aquesta setmana a la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona: “Estem intentant promoure ponts permanents amb Massachusetts, amb Israel i amb Califòrnia en matèria de ciència i recerca.

En el cas de Califòrnia, el viatge d’aquest mes de juny, al qual estan convidats els rectors de les universitats catalanes, buscarà tancar programes de col·laboració en l’àmbit de la transferència del coneixement i l’emprenedoria inicial, segons fonts de la secretaria d’Universitats. L’experiència deies universitats

La delegació catalana que viatjarà a Califòrnia podria tancar també algun acord similar al que es va signar en el viatge a Israel per organitzar conferències anuals als dos països, amb convocatòries científiques competitives. Com a primer fruit d’aquell últim viatge, Barcelona acollirà aquest novembre la primera conferència Catalunya-Israel en ciència i recerca. La majoria de propostes que s’han presentat fins ara per participar en aquesta trobada són de l’àmbit de la fotònica i la genòmica, però la convocatòria encara no està tancada.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació