Enric I. Canela

Llegia que, segons la Universitat Carlos III de Madrid, unes 200.000 persones es van dedicar a la recerca a l’Estat espanyol durant l’any 2012, i d’aquestes, 77.000 treballaven a la universitat i la despesa associada a totes aquestes activitats aquest any va rondar els 13.400 milions d’euros, dels quals només 3.700 van correspondre a les universitats.

Les universitats van ser al seu torn responsables del 65% de les publicacions científiques recollides en bases de dades internacionals amb índexs d’impacte, percentatge que seria més gran si es reflectissin amb més precisió les dades referides a Humanitats i Ciències Socials.

D’aquesta manera , es conclou que la Universitat espanyola aconsegueix aquest 65% d’impactes en publicacions internacionals amb prou feines el 27% del pressupost i el 37 % dels recursos humans.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació