Enric I. Canela

La setmana passada escrivia Ajudes Fundació BBVA a la recerca. S’havien anunciat. Està dotada amb un total de cinc milions d’euros. Avui la Fundació BBVA ha obert convocatòria per aconseguir aquestes ajudes de finançament de projectes de recerca tant de grup com individuals a professionals en un estadi intermedi de la seva carrera.

La cartera de finançament es distribueix en tres convocatòries: a projectes de recerca en biomedicina, ecologia i biologia de la conservació, socioeconomia i humanitats digitals; a investigadors i innovadors ja creadors en videoart. Tots ells seran avaluats per un comitè que avaluarà la innovació aportada, la qualitat cientificotècnica, l’aplicabilitat del projecte i el currículum.

  • Recerca clínica o traslacional (sis projectes de fins a 150.000 euros per projecte).
  • Ecologia i biologia de la conservació (cinc ajust de fins a 100.000 euros).
  • Socioeconomia (cinc ajusts de fins a 100.000 euros).
  • Humanitats digitals (cinc ajuts de fins a 60.000 euros).

També la Fundació BBVA destina 400.000 euros per donar suport amb 40.000 euros a professionals en un estadi intermedi de la seva activitat, com poden ser postdoctorats. Les 50 ajudes que es preveuen , que seran per a projectes d’un any de durada, inclouen àrees diverses com ciències bàsiques, biologia i biomedicina, TIC, ciències de la terra, ciències socials, humanitats, comunicació, art i creació literària.

Podeu entrar a les convocatòries.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació