Enric I. Canela

Llegia que el departament d’Interior i la UB han impulsat la creació d’un nou títol universitari en Seguretat, que s’impartirà des de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), com a centre adscrit a la UB i amb la col·laboració de la Facultat de Dret, que aportarà el personal docent. Aquest grau s’inicia el proper curs 2014-2015.

El rector de la UB, Dídac Ramírez, ha assenyalat que «la UB és un centre amb una presència internacional destacable, fet que afavorirà la mobilitat i l’intercanvi d’estudiants i que l’Institut es converteixi en referent internacional a nivell de seguretat». I ha afegit: «La UB va entendre que el grau de Seguretat era un projecte de país i nosaltres estem al servei del país».

Els nous estudis ofereixen una formació generalista que actualment es troba disseminada en diferents cursos i crea un perfil propi, un professional compatible amb els actors existents en aquest àmbit i amb capacitat per integrar les diferents perspectives.

Els destinataris del nou grau són estudiants que hagin acabat els estudis de batxillerat —preferentment de la modalitat d’humanitats i ciències socials— i professionals de la seguretat.

Podeu completar la notícia a l’enllaç de la UB i al de La Vanguardia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació