Enric I. Canela

Llegia que s’ha publicat la convocatòria d’Ajuts per a tesis doctorals en català (TDCAT-DGR). Els ajuts es destinen a contribuir a les despeses i les taxes administratives associades amb la finalització de la tesi doctoral i amb el tràmit d’obtenció del títol de doctor o doctora. Les tesis, escrites en català, s’han d’haver defensat durant l’any 2013.

Va dirigit a les persones que hagin defensat la tesi durant l’any 2013, que hagin obtingut el títol de doctor en una universitat del sistema universitari de Catalunya o de fora de l’Estat espanyol, i que hagin escrit la tesi doctoral en català.

Cal que les tesis doctorals objecte d’aquest ajut s’hagin incorporat al dipòsit de Tesis Doctorals en Xarxa (TdX) abans del 31 de desembre de 2014.

El termini de presentació de la sol·licitud és del 13 de maig de 2014 al 17 de juny de 2014.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació