Enric I. Canela

Llegia que el ministre alemany d’Economia, Sigmar Gabriel, ha mostrat la seva preocupació pels efectes que tindrà en països com Espanya i Portugal la marxa de joves preparats a altres països davant la falta de perspectives laborals.

En una compareixença per presentar l’últim informe de l’OCDE sobre Alemanya al costat del secretari general d’aquesta institució, Ángel Gurría, Gabriel ha abordat els “avantatges i desavantatges” que tindran per a països emissors i receptors dels fluxos migratoris dins de la Unió Europea per motius laborals.

Diu que aquesta fuga de cervells redueix el potencial de creixement futur dels països en crisi del sud de l’eurozona i que la Comissió Europea hauria de fer més per fomentar el creixement en aquests països.

Per Portugal serà un problema, però el cas espanyol és molt pitjor.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació