Enric I. Canela

Llegia que Josep Anton Ferré ha estat escollit nou rector de la URV, amb un 53,97% de vots ponderats a les eleccions celebrades dimarts, 13 de maig. L’altre candidat, Agustí Segarra, ha obtingut el 46,03% dels vots ponderats. Substituirà en el càrrec Francesc Xavier Grau, rector de la Universitat des de l’any 2006. La durada del mandat serà de quatre anys, amb possibilitat de reelecció consecutiva una sola vegada.

Al candidat electe l’acompanyarà l’equip format per Josep Pallarès, catedràtic de Tecnologia Electrònica al Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica; Josep Manel Ricart, catedràtic de Química Física al Departament de Química Física i Inorgànica; Montserrat Giralt, professora titular de Farmacologia al Departament de Ciències Mèdiques Bàsiques; Arantxa Capdevila, professora agregada al Departament d’Estudis de Comunicació; Jordi Tous, professor titular de Psicologia Social i del Treball al Departament de Psicologia; Mar Gutiérrez-Colon, professora agregada del Departament d’Estudis Anglesos i Alemanys, i Mario Ruiz, professor titular de l´àrea de Filosofia del Dret i Filosofia Política al Departament de Dret Públic.

Felicitats Pep Anton. Fa molts anys que ens coneixem. Ho farà bé, molt bé.

Una resposta a “Pep Anton Ferré és el rector electe de la URV”

  1. […] Llegia que el Govern va aprovar ahir el nomenament de Josep Anton Ferré i Vidal com a rector de la URV. El dia 13 de maig va ser escollit (veure Pep Anton Ferré és el rector electe de la URV). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació