Enric I. Canela

El ministre José Ignacio Wert no fuig de la polèmica i a cada cantonada fa amics. A la sessió de control del Govern al Congrés dels Diputats, ha assegurat avui que respecta l’opinió dels rectors, però considera que algunes afirmacions que van abocar en el manifest emès el passat dia 30 (manifest de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE); veure Una política universitària esclava de les misèries espanyoles), en què demanen la fi de les retallades, són incertes i que els seus judicis de valor són infundats.

Podeu llegir diferents reculls sobre el tema (1, 2, 3 i 4). Jo crec que quan els rectors van redactar el manifest devien haver fumat alguna cosa o que els rectors menteixen perquè amb el govern del Partit Popular tot va millor en beques, universitat i recerca. No estan congelades les places de professorat i tothom està feliç. La universitat va millor que mai i tothom està agraït al Dr. Cristóbal Montoro pel seu afecte a la universitat. No és just que en un moment tan delicat no estiguem fen l’onada al govern del Partit Popular per destruir la universitat. Són genials!

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació