Enric I. Canela

Llegia que Ricardo Moure, investigador del departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UB i investigador en formació en el Grup de Genètica de Proteïnes Mitocondrials i Patologies Associades (el grup TAM, per a la gent del departament, que lidera Francesc Villarroya), s’ha proclamat guanyador del concurs FameLab Espanya en la final que es va disputar ahir, 14 de maig, a Madrid. Amb aquesta victòria, Moure s’ha assegurat la participació a la final internacional del Festival de Cheltenham, que tindrà lloc del 3 al 8 de juny.

FameLab és el principal certamen internacional de monòlegs científics del món, que se celebra a més de vint països d’Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica. L’objectiu del concurs és fomentar la divulgació de la ciència a partir d’identificar, formar i donar a conèixer els nous talents que treballen en aquest camp mitjançant un format innovador: el monòleg científic. L’edició espanyola del concurs està organitzada pel British Council i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) amb la col·laboració de l’Obra Social la Caixa i el suport de Yahoo Noticias.

Felicitats Ricardo. Per cert, això també és divulgar la ciència.

Una resposta a “A la UB també està l’investigador més divertit”

  1. […] Recordeu que Ricardo Moure, investigador del departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de Barcelona i investigador en formació en el Grup de Genètica de Proteïnes Mitocondrials i Patologies Associades (el grup TAM, per a la gent del departament, que lidera Francesc Villarroya), s’ha proclamat guanyador del concurs FameLab Espanya en la final que es va disputar ahir, 14 de maig, a Madrid. […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació