Universia la Gran


Enric I. Canela

El dia 16 es va celebrar a Alcalà d’Henares la XIV Junta General d’ Accionistes d’Universia. A la trobada han assistit tots els membres d’Universia a Espanya (79 universitats de l’Estat). El president de Banco Santander i Universia va assenyalar en la seva intervenció que una de les principals palanques per estimular la creació d’ocupació i facilitar la inserció laboral dels universitaris està precisament en les universitats, per la missió i responsabilitat que tenen en la formació i la recerca.

Universia és la xarxa d’universitats més gran del món del món, amb 1.262 institucions acadèmiques de 23 països.

Banco Santander a través de la seva Divisió Global Santander Universidades finança les Beques Santander de Pràctiques en pimes, a les quals el banc ha destinat ja 22,5 milions d’euros en les tres convocatòries celebrades. Un programa en què enguany han participat 69.500 estudiants i 10.164 pimes. El 2015 es concediran 5.000 beques, dotades amb 1.800 euros cadascuna.

Podeu completar la notícia. Si voleu llegit el discurs d’Emilio Botín aneu a l’enllaç.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació