Enric I. Canela

Llegia que
Salvador Aznar ha guanyat el IX Premi Banc Sabadell a la Recerca Biomèdica per la seva investigació en cèl·lules mare i càncer. El jurat va destacar ahir que el seu treball té implicacions importants en els camps de l’envelliment i el càncer. El jurat va dir que el premi reconeix el descobriment de la influència del cicle circadiari sobre el comportament de les cèl·lules mare adultes. Aznar va ser elegit entre altres 65 candidatures amb perfils de recerca bàsica, clínica i epidemiològica.

És l’investigador principal del laboratori “Cèl·lules Mare i Càncer” a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB).

Una resposta a “IX Premi Banc Sabadell a la Recerca Biomèdica 2014”

  1. […] Em aquest cas, com ja havia indicat fa unes setmanes, ha recaigut en Salvador Aznar Benitach (veure IX Premi Banc Sabadell a la Recerca Biomèdica 2014). Salvador Aznar és l’investigador principal del laboratori “Cèl·lules Mare i […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació