Enric I. Canela

Crec que cap universitat catalana està en aquesta situació, afecta al País Valencià, Madrid, Aragó, Galicia i Andalusia. Sembla que hem actuat amb més prudència. Els rectors han rebut moltes pressions, però no podien convocar places sense diners i saltant-se la llei.

Ara llegia un titular que diu: 250 catedráticos y profesores de universidad ven peligrar sus plazas. El Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques va impugnar aquest any els nomenaments de 15 universitats públiques perquè estimava que havien sobrepassat la taxa de reposició, que permet només substituir un de cada 10 funcionaris, i almenys vuit sentències han estat contràries als campus.

L’Advocacia de l’Estat ha plantejat les impugnacions de manera diferent en cada comunitat, així que els recursos al Suprem començaran a fallar aquí a un any.

Un autèntic despropòsit, però era el que podia esperar-se després de les animalades que han anat fent els responsables polítics espanyols amb la universitat.

La independència cada dia es veu més necessària.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació