Enric I. Canela

La Universitat del País Basc (UPV / EHU) explica que dóna inici a un procés de reorganització del conjunt de facultats i escoles que la conformen. Així ho ha anunciat avui el rector de la UPV / EHU, Iñaki Goirizelaia, després de les reunions mantingudes al llarg dels últims dies amb les màximes autoritats de cada un dels centres.

El projecte ha arrencat amb una proposta inicial que serà objecte de debat i anàlisi dins de la comunitat universitària, proposta dirigida a consolidar la presència al territori i la projecció internacional de la universitat i a aprofitar els punts forts de cada centre d’origen per enfortir els nous centres que es creïn.

La reducció serà de 31 cents a 20. Cal tenir present que l’EHU està distribuïda en els diferents territoris dels País Basc i que la reducció sempre tindrà menys abast que en altres llocs que només estan en una ciutat. Podeu veure l’esquema que hi proposen.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació