Enric I. Canela

La setmana passada vaig veure la publicació dels premiats amb l’ICREA Acadèmia. Podeu veure al web d’ICREA els resultats. Han concedit 29 distincions. Com que el web d’ICREA és bastant desastre, no tenen gaire cura de la qualitat, us recomano que aneu al Bloc de l’Observatori de la Recerca. El Bloc presenta una bona anàlisi del programa en aquesta anys.

Ens explica, resumint, que a les 6 convocatòries del període 2008-2013 han reconegut l’excel·lència de 119 investigadors i 30 investigadores.

La distribució, coneixent les universitats, diria que és “curiosa”. Opino que ICREA no té una política que resisteixi “la prova del cotó”.

2 respostes a “Distincions ICREA Acadèmia 2013”

  1. a 29 maig 2014 a les 7:41 Jesús Colprim

    Absolutament d’acord. No pot ser que s’enmarquin en l’excel.lencia i no facin ni fred back ni publiquin els membres dels revisors. Fins i tot els programes del ERC ho fan! On ells diuen que s’enmirallen.

  2. a 30 maig 2014 a les 10:08 Enric I. Canela

    Jesús,
    No m’agrada com funcionen les coses allà. Haurien de canviar a fons. També llegir que al món es fa servir una cosa que es diu “transparència”. A Espanya fins i tot han publicat una llei.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació